Miként történik egy megbízás:

A bizonytalanság nem kellemes érzés, ezért itt szeretném tisztázni, miként történik egy megbízás.

Telefonon, vagy e-mailben előzetesen tud tájékoztatást kapni, hogy az ön által igényelt szolgáltatást a megadott időben és a megbeszélt feltételekkel tudjuk-e vállalni. Amennyiben igen, úgy ezután egyeztetünk egy időpontot és egy semleges helyszínt a személyes találkozóra. Ez az első találkozás esetében legtöbbször nem az irodánkban, hanem kávézóban, étteremben, vagy egy parkban történik. Ennek oka igen egyszerű és gyakorlatias: Amennyiben önt követik, megfigyelik, ne kerüljön olyan kellemetlen és árulkodó helyzetbe, hogy besétál egy "magánnyomozó" feliratú tábla alatti ajtón, miközben még nem is biztos, hogy megbízást ad számunkra.
Ezen a megbeszélésen minden kérdésére választ adunk az ügy lefolytatásának menetével kapcsolatosan.
24 órán belül, az öntől kapott információk alapján megvizsgáljuk az ügy lehetséges megoldásait és elkészítjük az árajánlatot.
Pontos árat tudunk mondani a részfeladatokra és legtöbbször az egész megbízásra is.
Az elfogadott árajánlatot követő 24 órán belül elkészítjük a megbízási szerződést. A munkát csak az aláírt, érvényes szerződés meglétét követően kezdjük el. A szerződés aláírása az irodánkban történik, amennyiben az önnek megfelel.
A megbízót a megállapodásnak megfelelő időközönként tájékoztatjuk az ügy menetéről. Ez lehet napi, heti rendszeresség, de az ügy jellegénél fogva akár óránként többször is. Szükség esetén a nyomozati tervet is bemutatjuk.
A megbízás végeztével, a begyűjtött adatokat osztályozzuk, értékeljük. A kiértékelést követően egy összefoglaló jelentésben rögzítjük a nyomozati eredményt.
Teljesítési igazolást, majd számlát állítunk ki az árajánlatnak és a szerződésnek megfelelően.